X
Back to the top

_Afspraak

Jouw afspraak

Zorg ervoor dat je goed uitgerust bent en goed hebt gegeten van te voren. Omdat we van een tattoo het liefste een gezamenlijk project maken is het gebruikelijk dat we de laatste dingen doen als je erbij bent. Op deze manier wordt t echt een mooi stukje custom werk en draagt eraan bij dat je nieuwe tattoo ook echt jouw tattoo wordt.

Kosten

Om een afspraak te kunnen maken vragen we ten alle tijden een aanbetaling. Bij een grotere tattoo is de aanbetaling meer dan voor een kleinere. Deze aanbetaling zal op het einde, dus als de tattoo helemaal af is, verrekend worden. Afspraken verzetten kan ook via de telefoon. Houdt er rekening mee dat je dit tenminste 48uur voor de afspraak ook doet. Anders vervalt je aanbetaling en zal je naar de shop moeten komen om een nieuwe afspraak te maken en hier dan ook een nieuwe aanbetaling te doen.

Je kan bij ons niet pinnen. Dus zorg dat je contant kan betalen. De dichtsbijzijnde pinautomaat is ongeveer 4 minuten lopen van de shop.

Nazorg

Zalf voor het verzorgen van de tattoo kan je bij ons kopen. Dingen als milde zeep of anti-bacteriele zeep verkopen we niet dus zorg dat je dat hebt voor je langskomt. Dat is altijd gemakkelijker dan dat je dat nadien moet doen. Je krijgt van ons duidekijke instructie mee hoe je je nieuwe tattoo of piercing moet verzorgen.

Kleine Tattoo?!?

Mocht je nu een kleine tattoo willen dan is het raadzaam om naar de shop te bellen. Kleine tattoos zijn nu eenmaal makkelijker even tussendoor te doen en in dat geval kunnen we je ontzettend snel helpen.