Elke donderdag zijn er bij Bloodline Tattoo de piercing Happy Hours. Je hoeft dan geen afspraak te maken en je kan dus zo binnen lopen. Onze piercings worden altijd op een professionele wijze met de allerbeste kwaliteit piercings gezet. Daarnaast zijn onze prijzen de LAAGSTE in de regio.

Elke donderdag tussen 16u en 19u !!!

Aangezien het bij ons meestal erg druk is hebben we besloten om nog maar 1x in de week te piercen.

Op die manier kunnen we de rest van de week zonder gestoord te worden tatoeƫeren. En worden de mensen die op donderdag voor een piercing komen meteen geholpen.

Om de mensen te gemoed te komen die nu moeten wachten tot donderdag hebben we de LAAGSTE prijzen in de regio.

Informatie

Bij Bloodline Tattoo zie we piercen als een volwaardige bedrijfsactiviteit en niet als iets wat er maar even bij gedaan wordt.
Bloodline heeft de juiste medische kennis in huis om elke piercing correct te plaatsen.Wij piercen uitsluitend met titanium sieraden. Je mag bij ons een sieraad uitzoeken. Dus een ringetje, staafje, banaantje (met en zonder steentje) voor dezelfde prijs.Voor piercen hoeft geen afspraak gemaakt te worden. Het kan alleen zijn dat je even moet wachten omdat we net met een andere klant bezig zijn.

Tips

  • Laat jezelf ten alle tijden goed informeren voordat je een piercing neemt.
  • Zorg ervoor dat je alle voor en nadelen omtrent de specifieke piercing kent.
  • Zoek een goede studio uit.
  • Heb je twijfels over de piercer of over de studio laat je dan niet piercen.
  • Kijk gewoon even verder totdat je een studio en piercer vind waar jij je op je gemak voelt.
  • Eenmaal thuis gekomen en is er wat de nazorg betreft iets niet duidelijk dan mag je ons altijd bellen en/of langskomen. We helpen je graag.